Facebook Pixel

Nakijken

Connector verbrand, versleten of de behuizing van uw fietsaccu defect? Laat een reparatie uitvoeren aan de fietsaccu voor uw e-bike en een nieuwe accu is niet nodig! In veel gevallen is een fietsaccu waardeloos geworden door een kleine storing. Dit kunnen wij verhelpen. Een reparatie is anders dan een revisie. Bij een revisie vervangen wij het gehele accupakket. Tijdens een reparatie vervangen wij alleen een connector, BMS (battery management system) of behuizing. De kosten zijn lager dan bij een nieuwe accu of revisie en u kunt snel weer op pad met uw e-bike.

Hoe gaat nakijken in zijn werk?

  • 1 Stuur de accu, de bijbehorende lader en de probleemomschrijving naar ons op.
  • 2 Wij kijken de accu zorgvuldig na op problemen en defecten.
  • 3 Wij nemen contact met je op en geven je een passend advies.

Mijn accu na laten kijken

DSC_0158

No cure, no pay

Soms komt het voor dat wij de accu helaas niet kunnen repareren of reviseren. We hebben hier dan bijvoorbeeld de onderdelen niet voor of het valt niet binnen onze expertise. In dit geval hanteren wij no cure, no pay. Er zijn hier dus geen kosten aan verbonden. U kunt de accu bij ons ophalen, of wij versturen deze kosteloos. Let wel op, controleer of uw accu in onderstaande link staat.

Niet te reviseren en repareren accu's

Dit is een lijst waarin wij alle accu's hebben opgenomen die niet te reviseren zijn. Indien wij deze toch binnenkrijgen zijn wij genoodzaakt €25,- in rekening te brengen voor verzending en administratie. Als wij de accu en lader hebben getest en wij kunnen deze repareren of reviseren, maar u kiest er uiteindelijk niet voor om dit bij ons te laten doen, dan hanteren wij ook onderzoekskosten van €25,-

Veelgestelde vragen over reparatie

Onze doorlooptijd bedraagt 10 tot 15 werkdagen. De doorlooptijd gaat in zodra de accu bij ons is gearriveerd. Het kan wel een voorkomen dat een speciaal geval langer nodig heeft door bijvoorbeeld het wachten op onderdelen of reactie vanuit de klant. Maar het kan dus ook wel eens voorkomen dat een accu binnen de verwachte looptijd klaar is.

U zoekt uw accu in de winkel. We zijn druk bezig om de lijst met accu’s compleet te maken, mocht uw accu er niet tussen staan dan verzoeken we u om contact met ons op te nemen. Zo kijken we samen even of we de juiste accu kunnen vinden.

Levensduur accu elektrische fiets? Dat is een veelgehoorde vraag. Een fietsaccu gaat achteruit door het toenemende aantal herladingen. Gemiddeld 500 tot 600 cycli. Daarnaast slijt de lithium fietsaccu ook door leeftijd. Fietsaccu's met Lithium ion technologie gaan 5 tot 10 jaar mee. Daarna zijn fietsaccu's doorgaans versleten en toe aan vervanging of revisie.

Revisie betekent dat wij in uw huidige accu een nieuw accupakket plaatsen; de behuizing en elektronica blijven dus nog volledig intact. Wij vervangen het accupakket met nieuwe lithium ion cellen. Dit pakket wordt per klant op maat gemaakt.

Connector verbrand, versleten of de behuizing van uw fietsaccu defect? Door een reparatie uit te voeren aan uw fietsaccu voor uw E-bike is een nieuwe accu niet nodig!

In veel gevallen is een fietsaccu waardeloos geworden door een kleine storing. Dit kunnen wij verhelpen. Een reparatie is anders dan een revisie. Bij een revisie vervangen wij het gehele accupakket. Bij een reparatie vervangen wij alleen een connector, BMS (Battery management sytem) of connector. De kosten hiervoor zijn lager dan bij een nieuwe accu of revisie en u kunt snel weer op pad met uw E-bike.

Een Refurbish betekent gereviseerd. Het betreft een fietsaccu die al gereviseerd is en klaar ligt om verzonden te worden. U hoeft op deze manier niet uw eigen accu aan te bieden ter revisie, maar u draagt toch bij aan een duurzame maatschapij.

De gereviseerde fietsaccu's zijn net zo goed als een nieuwe accu. De versleten onderdelen van de accu zijn vervangen door nieuwe onderdelen. Met standaard twee jaar garantie waar u op kunt vertrouwen.

Heb je vragen?

Neem gerust contact met ons op voor een passend advies.

Telefoon

+31 (0) 485 78 25 65

E-mail

info@kwsseuren.nl

Chat

KWS Seuren

Menu sluiten
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.